Информация за апартаменти Меси

Представяме Ви нашите ваканционни апартаменти „Меси“ в Гърция – мечтаното място за почивка далеч от големите хотели и курорти !

Предлагаме на Ваше разположение 4 самостоятелни напълно оборудвани апартамента в самостоятелна сграда с двор и паркинг. Апартаментите разполагат с по 2 спални с по 2 легла, трапезария с 2 допълнителни легла и напълно оборудван кухненски бокс, баня и тоалетна, тераса.

Селото е разположено в огромен резерват за птици и е заобиколено от езера, поради което всеки ден можете да се насладите на розиви фламинга, пеликани и безброй други видове уникални птици прелитащи и живеещи непосредствено до Вас.

Морето е уникално чисто, тъй като зоната е резерват и има тотална забрана за изпускане на каквито и да е отпадни води в морето, поради което стомашните проблеми обичайни по Българското Черноморие ги няма.

И не на последно място обслужването е изцяло на български, тъй като собствениците сме Българи и винаги сме на ваше разположение за всякакви въпроси.

Плажа е огромен и пясъчен на 350 метра от апартаментите и е удобно достъпен пеша и с кола! Има две плажни заведение, но огромната част от плажа е за свободно ползване