Информация за апартаменти Меси

Представяме Ви нашите ваканционни апартаменти „Меси“ в Гърция – мечтаното място за почивка далеч от големите хотели и курорти !

Предлагаме на Ваше разположение 4 самостоятелни напълно оборудвани апартамента в самостоятелна сграда с двор и паркинг. Апартаментите разполагат с по 2 спални с по 2 легла, трапезария с 2 допълнителни легла и напълно оборудван кухненски бокс, баня и тоалетна, тераса.

Селото е разположено в огромен резерват за птици и е заобиколено от езера, поради което всеки ден можете да се насладите на розиви фламинга, пеликани и безброй други видове уникални птици прелитащи и живеещи непосредствено до Вас.

Морето е уникално чисто, тъй като зоната е резерват и има тотална забрана за изпускане на каквито и да е отпадни води в морето, поради което стомашните проблеми обичайни по Българското Черноморие ги няма.

И не на последно място обслужването е изцяло на български, тъй като собствениците сме Българи и винаги сме на ваше разположение за всякакви въпроси.

Плажа е огромен и пясъчен на 350 метра от апартаментите и е удобно достъпен пеша и с кола! Има две плажни заведение, но огромната част от плажа е за свободно ползване

Уважаеми гости, молим Ви най-учтиво да спазвате следните правила при престоя в Апартаменти Меси:

1. Апартаменти Меси не са подходящи за купони и шумни партита, забранени са музикални устройства, микрофони и т.н.

2. Съгласно гръцкото законодателство за времето от 15:00 до 17:30 часа и от 23:00 до 07:00, се пази тишина:

- не се вдига шум;
- не се усилва звукът на телевизори и радиоапарати;
- не се използват шумни електроуреди.

3. За същия период от време не се допуска игра с топка и друга шумна детска игра на двора.

4. При използването на барбекюто, бъдете внимателни от пожароопасна гледна точка и веднага след използването, престъпете към гасене на въглените с вода.

5. Не оставяйте хранителни продукти без надзор през деня и нощно време по масите и кухненския плот на лятната кухня.

6. Вашите домашни любимци са добре дошли при нас. Молим да контролирате тяхното поведение, с оглед на недопускане на дискомфорт спрямо останалите гости.

7. При наличие на силен вятър, моля прибирайте платнените сенници, с оглед недопускане на тяхното увреждане или други инциденти.